MAKRANSEA

انواع کانتینر

ابعاد یک کانتینر برحسب فوت مشخص می‌شود؛ کانتینرها دارای اندازه‌های 10، 20، 30و40 فوت هستند که رایج‌ترین آن‌ها کانتینر 20 فوت و 40 فوت می‌باشد. فارغ از ابعاد، کانتینرها از لحاظ کاربری به چند دسته تقسیم می‌شوند:

1.کانتینر کالای خشک (Normal Container)

پرکاربردترین و رایج‌ترین کانتینرها می‌باشند که در ابعاد 20 و 40 فوت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

2.کانتینر یخچالی (Reefer Container)

این نوع از کانتینرها برای حمل مواد غذایی منجمد و محموله‌هایی که احتمال فاسد شدن را دارند مورد استفاده قرار می گیرند. کانتینرهای یخچالی دارای سیستم خنک‌کننده ثابت و متحرک با اسکلت دوجداره هستند که به منظور جلوگیری از فساد محموله با استفاده از گازها یا مایع خنک‌کننده، دمای داخل کانتینر را زیر صفر(برای محمولات منجمد مانند ماهی، میگو، پای مرغ) و گاهی هم روی یک دمای مشخص حتی بالای صفر(مانند انواع میوه و دارو) ثابت نگه می‌دارند.

شرگت مکران با ارائه تخصصی‌ترین سرویس‌ها برای کانتینرهای یخچالی اعم از 20فوت و 40فوت به مشتریان و همچنین با بهترین کرایه حمل رقابتی در کنار سرویس مطمئن برای صاحبان کالا، امکان توسعه حمل بارهای حساس یخچالی را فراهم نموده و سهم به‌سزایی در تسهیل فرایند صادرات و واردات ایفا می‌نماید.

حمل مواد غذایی منجد

شامل انواع آبزیان(ماهی و میگو، خرچنگ) طیور(پای مرغ ، پنچه مرغ) و فراورده‌های دامی

حمل مواد غذایی تازه و دارو

شامل انواع میوه و تره‌بار (سیب ، کیوی ، انار، موز، مرکبات ، پیاز، سیر، …) شکلات، انواع خشکبار(پسته، کشمش، خرما)

3.کانتینر پهلوباز (Open Side Container)

در قسمت پهلوی کانتینر یک درب یا چند درب بازشوی بزرگ قرار دارد که این مزیت باعث سهولت در بارگیری می‌شود.

4.کانتینر روباز (Open Top Container)

همان‌طور که از اسمش پیداست، این نوع کانتینر بدون سقف می‌باشد و برای حمل کالاهای خشک مثل شن، ماسه و حبوبات به کار می‌رود. برای پوشاندن سقف کانتینر از پارچه‌های برزنتی بهره می‌گیرند.

5.کانتینر عایق‌بندی شده (Insulate Container)

ساختمان این نوع کانتینرها از مواد عایق است تا از تبدیل سرما به گرما یا از ورود گرما جلوگیری شود. برای حمل دارو و گوشت منجمد و... استفاده می‌شود.

6.کانتینر تهویه‌دار (Ventilated Container)

این نوع کانتینر جهت حمل‌ونقل محموله‌هایی که جهت جلوگیری از خراب شدن، نیازمند تهویه مناسب هستند به کار گرفته می‌شود. کالاهای مورد حمل با این کانتینرها قهوه و لوبیا می‌باشند.

7.کانتینر حرارتی (Heated Container)

این کانتینر دارای عایق‌بندی در دیواره‌ها و سقف و همچنین یک موتور گرم‌کننده می‌باشد.

8.کانتینر مخزن‌دار (Tank Container)

برای جابه‌جایی مایعات معمولی، خطرناک و گازها از این دسته از کانتینر که بدنه آن یک جداره یا دو جداره است، استفاده می‌شود. به لحاظ ارزش، در گروه کانتینرهای بسیار گران قیمت قرار گرفته و حفاظت آن‌ها، به جهت خطراتی که می‌تواند متوجه کالاهای ویژه داخل آن شود، اهمیت زیادی دارد.

9.کانتینر تاشو (Flatrack Container)

کانتینرهای تاشو کاربرد بسیار کمی را دارا هستند و با توجه به تا شدن این کانتینرها فضای کمی را اشغال می‌کنند.

10.کانتینر مسطح (Platform Container)

این نوع کانتینر، کالا در سطح تحتانی آن بارگیری و پس از مهار، آماده حمل و جابه‌جایی می‌شود. برای حمل‌ونقل اقلام سنگین از قبیل ماشین‌آلات، آهن و فولاد کاربرد دارد.